Loon- en personeelsadministratie

Loonbelasting - Vennootschapsbelasting - Omzetbelasting - Inkomstenbelasting - DGA
Diensten

Loon- en personeelsadministratie

Bij YES Finance & Administratie bent u aan het juiste adres als u uw loonadministratie wilt uitbesteden. Wij verzorgen deze salarisverwerking voor een groot aantal bedrijfstakken. YES Finance & Administratie heeft de nodige kennis op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

 

Bij loonadministratie is het belangrijk dat u de zaken goed op orde heeft, omdat het een cruciaal proces is binnen een organisatie dat foutloos en tijdig moet verlopen. YES Finance & Administratie biedt u hierbij hulp, op maat. Dat betekent dat u uw salarisverwerking volledig óf gedeeltelijk aan ons uit kunt besteden.

 

De softwarepakketten van loonverwerking in combinatie met vele HRM-functionaliteiten bieden u deze mogelijkheid. U behoudt hierbij zelf het overzicht en wij zorgen ervoor dat u beschikt over diverse controle- en managementoverzichten die voor u van belang zijn.

 

Daarnaast houdt YES Finance & Administratie de ontwikkelingen in het vakgebied nauwlettend in het oog. U kunt van onze experts in wetgeving, regelgeving, salarissystemen en personeelssystemen adviezen verwachten die specifiek zijn voor uw organisatie. Indien nodig betrekken we ook onze fiscalisten en accountants bij uw vraagstukken. Wij kijken dus met een brede blik naar uw loon- en personeelsadministratie maar zijn ook in staat maatwerk te leveren.
Doordat wij zelf ook een ondernemersmentaliteit hebben snappen wij niet alleen waar u vandaan komt, maar vooral ook wat uw doel is.

YES Finance & Administratie ONDERSCHEIDT ZICH DOOR:

– gedegen advies aan te bieden;

– de ruim 10 jaar ervaring die we hebben;

– het realtime inzicht dat we hebben in uw situatie.